Слонот избегал од циркус во Русија за да се поигра на снегот на досадните луѓе сакаат да го вратат назад

Кога Ирина Ларијова погледна од својот прозорец на студениот зимски ден во Екатеринбург, Русија, воопшто не очекувала дека ќе види слон како се игра во снегот. Ирина, а и останатите соседи биле зачудени од глетката, но им било и прилично забавно.

Вакво нешто не се гледа секој ден, нели? Слонот некако успеал да се оддалечи од циркусот чијашто трупа настапувала во градот и се забавувал во снегот цели 30 минути пред да се врати дома.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.