Слушнете што ќе ви каже Македонката баба Нада Стојанова, која слави 100-ти роденден во далечната Австралија

Среќен роденден и од екипата на Мотика! Да е жива и здрава уште многу години!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.