Сме виделе многу кучиња и мачки, „пријатели“ под ист покрив, но ова е вистината која никој не ја признава

Кучињата и мачките се вечни непријатели, без разлика дали живеат заедно или не. Погледнете каква ситуација затекнале дома овие сопственици на маче и куче.