Смешен африкански уличен забавувач со две дрвени кукли

Куклите ги управува со нозете, а хуморот е само за возрасни.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.