Смешен караоке дует со другарот

Кога го виде како се распеа, веднаш му текна каква зфрканција да му направи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.