Смешен начин да ограбиш човек кој седи на пластичен стол

Сѐ што ти треба е еден стап и другар кого ќе го зафркнеш. Пластични столови сите имаме вакви :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.