Смешен интернет предизвик: Удри му глава на другaрот, ама направи го тоа онлајн

На почеток мора да глумиш дека ти си удрениот, а потоа ти да удриш глава или евентуално некој специјален удар ако имаш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.