Смешен женски предизвик: Направи пица

Потребни состојки: Брашно, јајце, кечап и мајонез. Предизвикот има 4 рунди, а крајниот резултат не му се допадна на синот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.