Смешки на натпреварот за убавина „Кралица на Русија 2019“

Кога ќе те извадат од нивата и директно ќе те стават на високи штикли…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.