Смешки: Оваа жена со факултет е толку скржава, што штеди дури и на тоалетна хартија

Кејт Хашимото е решена да заштеди што е можно повеќе пари. Таа е екстремно скржава и е спремна на секој начин да заштеди што е можно повеќе пари или воопшто да не потроши пари. Таа бара по контејнери за храна и мебел, ја пере облеката под туш и не користи тоалетна хартија кога оди во тоалет!

Кејт вели дека почнала да се однесува вака откако доживеала несреќа и ѝ пропаднала кариерата. Погледнете како изгледа нејзиниот живот и нејизниот стан и наредниот пат кога ќе наречете некого скржавец ќе размислите два пати.