Смешна канадска шега: Му го исчисти автомобилот на мрзата

Наместо да се мачи 5 секунди да го турка снегот, подобро ќе вози на слепо. Лекцијата е научена!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.