Смешна корејска скриена камера во лифт

Девојката не знае дека сите што влегоа во лифтот се договорени да ја зафркаваат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.