Смешна скриена камера: Каде ми исчезна автомобилот?

Знам дека го паркирав веднаш до тој покриениот, како е можно да исчезне?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.