Смешна скриена камера со водата за пиење во трговски центар

Луѓето си застанале и мирно си пијат од водата, кога наеднаш сфатија што всушност пиеле.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.