Смешна случка на крајот на трката на 15 километри во Сао Паоло

Џејков Киплимо беше лидер на трката во Сао Паоло, Бразил, сѐ до моментот кога на сите им стана јасно кој ќе победи. И таман „шампионот“ почна да ја прославува победата…