Смешно бегство од полицијата во Јужна Африка

Република Јужна Африка е една од земјите во светот со највисока стапка на криминал, а ова бегство донекаде каажува зошто е тоа така. Полицијата им е многу „опаасна“ :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.