Смешки: Дали сте расположени за малку современа, македонска, љубовна поезија

Да се чуди човек какви сѐ таленти имаме во државата :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.