Смешки на ливадата: Ќе успее ли девојката да полета со падобранот, само од силата на ветрот?

Кога немаш параглајдер, и падобранот ќе заврши работа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.