Смешна борба со рака на двајца мажишта, особено едниот

За цврстина, цврст е, само што нема доволно тежина :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.