Смешна и многу забавна друштвена игра со живо јајце! Тој што е посконцентриран победува!

Ова вреди да се прежалат неколку јајца и да се проба. Ако решите да ја пробате, испратете ни го видеото овде.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.