Смешна и необична несреќа на жена на црвен тепих

Понекогаш несреќата доаѓа во најнеочкувана и најмалку веројатна форма. За среќа жената не беше сериозно повредена.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.