Смешна шега на ескалатор и уште посмешна реакција на ладнокрвниот фраер

Е ова е фраер, а не оној кој веднаш се затрча по девојката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.