Смешна ситуација со пиво, на бакнеж-камера на спортски натпревар

Кога девојката виде дека бакнеж камерата ја снима неа, му го даде на комшијата да ѝ го придржи пивото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.