Смешна телефонска шега со гласовите на ликовите од Преспав

Тој од другата страна поим нема ниту кој му се јавува ниту што точно сака да му каже.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.