Смешна тепачка на двајца неспособни тепачи

Кој прв ќе успее да зададе било каков удар, слободно може да се прогласи за победник.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!