Смешна трка со мотори на двајца дебели… Тешко на моторите!

Победува оној кој помалку време го има моторот, затоа што каков ѝ да е моторот, со тек на време ќе попушти под притисокот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.