Смешната реакција со која чуварот на зоолошката ги растера 4-те огромни лава кои почнаа да се тепаат меѓу себе

На почеток чуварот внатре во кафезот објаснуваше дека лавовите тежат по над 200 килограми, дека се здрави, силни, а потоа неочекувано кај првите два дојдоа уште два и почнаа да се тепаат. Тепачката започнува после втората минута.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.