Смешни моменти фатени од кинеските камери за видео надзор

За вашето денешно убаво расположение се погрижија луѓето од спротивната страна на третиот камен од Сонцето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.