Смешни новогодишни илустрации кои ја покажуваат другата страна на празниците

Секоја година, забавно е да се истражуваат различните аспекти на новогодишниот живот. Да бидеме реални, оваа 2020 ќе биде малку поразлична од другите. Гарт Герман е сопруг и ттако кој во слободно време сака да црта забавни и комични илустрации поврзани со секојдневието. Еве го неговото новогодишно издание.