СМС од мама (виц)

Добивам СМС од мама:
– Сине, ИТНО ми треба твое селфи!
Малку ме зачиди, но штом пишала ИТНО, со големи букви ѝ испратив. Добивам одговор:
– Каде ти е капата!? Гледаш ли колку е студено надвор!?