Снаодлив доставувач на пакети зимно време

Зимата има недостатоци, кои со малку мозок лесно може да се претворат во предности.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.