Снаодливата девојка најде начин како без проблем да си го сонча грбот на лежалка

Вака може да лежи цел ден, без двете другарки да ѝ пречат :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.