Снаодливи родители (виц)

Разговараат двајца колеги и едниот му кажува на другиот колку му се променил животот откако му се родило бебе.
– Јас спијам во дневната за да се наспијам за работа, а жена ми со бебето во спалната.
– А оние работи како ги правите?
– Е па кога ќе посакам, само свирнувам и таа доаѓа.
– А кога таа ќе посака.
– Тогаш доаѓа и прашува: „Свирна ли или само така ми се слушна?“