Снаодливото дете најде начин како на брзина да го реши домашното по математика

Ако не знаеш или ако не ти се мисли, прашај го чичко ти Гугл :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.