Снежната бура во Истанбул предизвика тотален хаос, а еве како изгледа тоа од прва рака преку неколку видеа

Од улиците до аеродромот, ништо не функционира, луѓето се заглавени, кој каде се нашол. Но, има и такви луѓе кои секогаш гледаат на светлата страна од животот, па ги извадија скиите и свртеа по некое крукче на улиците на Истанбул. Не изостанаа и битките со снежни топки.