Снимај, снимај, ти си следен!

Војниците начекаа интересна сцена, но веднаш потоа се соочија со суровата реалност :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.