Со ова видео, прекрасните млади Македонки и Македонци од дијаспората ни ги честитаат празниците

Благодариме, среќни празници ви посакуваме и вам, каде и да сте.

Учествуваат:
Мелиса Паункоска
Самуил Ангелкоски
Тифани Галески
Томи Вангеловски
Џасмин Бски
Стевче Димески
Бела Јаневски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.