Со ова видео учениците и професорите од Основното музичко училиште „Ристо Јуруков“ од Кочани го прославија патрониот празник

Професорите и дел од хорот, по повод патрониот празник, направија онлајн преработка на песната „За овој свет“ од Тоше Проески. Браво за идејата и уште поголемо БРАВО за реализацијата!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.