Со оваа дама не би сакал да си има проблеми било кој маж

Моментот кога ММА борецот Емили Дукот брутално ја нокаутира Инвикта FC 44.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!