Со ваква ентузијастичка младина, Балканот не треба да се грижи за својата иднина

Што ќе им е дрога, кога музиката им дава доволно енергија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.