Со вакви колеги од работа, не ви требаат непријатели

Сите заедно се договорија да го наместат колегата кој секое утро дреме во возот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.