Со вакви пријатели не ти требаат непријатели: Знаат дека сакаш мајонез и ти даваат :)

Не мораше баш додека спиеш да ти даваат, ама за тоа служат другарите, нели?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.