Сомнителни вооружени лица со наметки и маски почнале да се шетаат во Кина

На Интернет се појави видео на кое може да се види како сомнителните вооружени лица со маски патролираат по улиците. Под наметката на една од нив, видлива е полициска униформа. Не се знае точно каде се виделе овие луѓе, но се сугерира дека видеото било снимено во Вухан. Од начинот на кој го држат оружјето, се чини дека нивните намери не се баш добри.