Сон на секој тинејџер е да има ваков будилник, а фраерот во видеото го живее својот сон

Како да не се разбуди и да не ги ококори очите со ваков будилник?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.