Шопинг треската ги удри дамите во глава

Пазарењето е опасна работа, затоа мажите го избегнуваат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!