Сопруга и мајка на годината! Реши да му го дотера умот на мажот кој побегнал после кавгата, со двете деца до неа во автомобилот!

Мажот мислел дека лесно ќе ѝ избега со автомобилот, но лудата тргнала да го брка како во холивудските филмови.