Сопругата го фати Колумбиецот на дело како прави голем ќеф со мала жена

Хејтерите ќе речат дека ова е аматерски театар, но вакви работи навистина се случуваат во Колумбија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!