Сопругата го фати сопругот во бар како си шепка нешто на увце со друга жена, а велат мудро било да се користи главата место тупаниците

И таа навистина ја искористи главата. Видеото е снимено во англискиот град Барнли.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!