Сопругата го казнува сопругот затоа што не ги измил садовите, а си излегол со другарите

Кога ти велеа не се жени млад, ти ќе се женам, ја најдов вистинската!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!