Сопругата и мајка отишла сама на одмор и лудо се забавува со големите момчиња

Украинката Јана Цимбољук нашиот термин „инстатутка“ совршено добро ја опишува. Кога видела дека ниту дома, ниту на социјалните мрежи не го наоѓа она што го бара, решила да отиде на одмор кај големите момчиња и се чини како да ја нашла својата среќа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.